Viviera

Materialele din care se poate confecţiona o vivieră sunt dintre cele mai diverse, iar formele pe care acestea le pot avea sunt extrem de variate.

 

VIVIERA

Solicita oferta

 

În general, se utilizează cele de forme circulare, pătrate sau rectangulare. Dimensiunea vivierelor depinde în mare măsură de cea a bazinului acvatic şi de prezenţa sistemelor de aerare suplimentară.Frecvent se utilizează viviere cilindrice de 1,2x1,2 m (diametru x adâncime), cubice cu latura de 1,2 m sau paralelipipedice de 2,4x2,4x1,2 m (lungime x lăţime x adâncime), 2,4x1,2x1,2 m şi 3,7x1,8x1,2 m.

Materialul din care se confecţionează cadrul vivierei poate fi lemn, oţel, aluminiu, fibră de sticlă sau PVC. Cadrele din lemn sau oţel trebuie protejate prin intermediul unei vopsele speciale, rezistente la apă, de tipul celei utilizate pentru piscine. Acest cadru serveşte drept suport pentru plasă, care poate fi din material plastic, nailon sau alte materiale sintetice rezistente la apă dar şi la rupere. Dimensiunea ochiurilor de plasă trebuie astfel aleasă încât să permită libera trecere a apei, dar nu mai mică de 1,2 cm, ţinându-se cont şi de dimensiunile peştilor.

Date tehnice

Realizam la comanda orice tip viviere.

Pescari langa viviera