Navod

Navoade

De Plase Pescuit Unelte pescaresti

Confectionam manual navoade, din plasa de poliamida, cu grosimea firului cuprinsa intre 0,5 mm pana la 1,2 mm. Marimea laturii ochiului, de asemenea poate fi cuprinsa intre 5 mm-100 mm.

Detalii
Vintir

Vintire

De Plase Pescuit Unealta pescarilor

Vintirul este confectionat dintr-un cadru de sustinere și o plasa cu rol de capcana. Capcana propriu-zisa, de formă cilindrica, este prevazuta cu doua burdufuri si o aripa...

Detalii
Setca

Setci

De Plase Pescuit Unelte de prins peste

Setca este confectionata din ata subtire, sub forma de retea, in a carei ochiuri se prind pestii. Se poate confectiona dintr-o singura retea (simpla) sau din doua-trei retele.

Detalii
Prostovol

Prostovoale

De Plase Pescuit Unelte pentru balti si rauri

Prostovolul este o unealta de pescuit formata dintr-o plasa conica, prevazuta la marginea exterioara cu greutati de plumb ce au rol de a o trage la fundul apei si de a o strange.

Detalii
Talian

Taliane

De Plase pescuit Unelte profesionale

Confectionam orice tip de talian: talian de balta, talian cu sort, talian semigigant la dimensiuni specificate de clienti. Experienta indelungata ne recomanda in fata oricarui producator.

Detalii
Minciog

Mincioguri

De Plase Pescuit Instrumente pentru pescari

Este o unealta de pescuit formata dintr-un cadru metalic circular sau triunghiular, de care este prins o plasa de forma unui sac cu o adancime de 50-60 cm, prevazuta cu un maner rigid.

Detalii
Viviera

Viviere

De Plase Pescuit Unelte de pescuit

Materialele din care se poate confectiona o viviera sunt dintre cele mai diverse, iar formele pe care acestea le pot avea sunt extrem de variate. Realizam orice tip de viviera.

Detalii
Plasa punga

Plase Punga

De Plase Pescuit Plase pentru profesionisti

Plasa punga are forma unui perete vertical de plasa prevazut cu elemete de armare care, dupa lansarea pe circumferinta unui cerc, are forma unui cilindru. Realizam la diverse dimensiuni.

Detalii